• 2022.
 • Svjetsko nogometno prvenstvo 2022.

  Za potrebe Svjetskog nogometnog prvenstva 2022., Streaming.HR je bio pozvan producirati video intervju s veleposlanikom Katra u RH, koji se ekskluzivno emitirao na Qatar TV, nacionalnu katarsku televiziju.
  Prosinac 2022. na vrh
 • Video partner institutu iz Švicarske

  Već godinama, Streaming.HR je partner institutu iz Švicarske na godišnjem kongresu oftalmologa. Omogućili smo live stream i kompletnu tehničku podršku tijekom cijelog eventa u Zürichu. Ovaj put, dodatno, produkcija materijala uključivala je video praćenje, malo je reći, delikatne operacije oka. Direktno iz operacijske dvorane jedne od najeminentnijih svjetskih oftalmoloških klinika.
  Studeni 2022. na vrh
 • Online spajanje Volodimira Zelenskog

  Prvi parlamentarni summit, projekt s ogromnom odgovornošću, s najkompleksnijim sigurnosnim protokolom, koji je čak uključivao i CIA-u, okupio je najviše dužnosnike iz cijelog svijeta. Upravo Streaming.HR je omogućio da se okupljenima uživo iz Ukrajine obrati i najvažniji uzvanik: Volodimir Zelenski.
  Listopad 2022. na vrh
 • Kompleksni eventi: specijalnost Streaming.HR-a

  Po tko zna koji put utvrdili smo gradivo na zahtjevnim projektima. Pobrinuli smo se za baš sve klijentove potrebe: pretprodukciju video materijala, scenografiju s impozantnim LED screenom od 12 metara, live stream, kompletnu audio i video podršku, snimanje te za postprodukcijske želje.
  Svibanj 2022. na vrh
 • Europski košarkaški talenti

  Streaming.HR je prvi izbor i nekih svjetskih brendova. Za Adidas smo organizirali profesionalni foto session i producirali naglas hvaljen promo spot. Glavni akteri - velike europske košarkaške nade i legenda euro košarke Vassilis Spanoulis.
  Travanj 2022. na vrh
 • HNB eventi od nacionalne važnosti

  Hrvatska narodna banka već tradicionalno, za prijenose uživo bira Streaming.HR. Prijelaz iz 2021. u 2022. obilježile su dvije važne produkcije: s 30. obljetnice HNB-a i s predstavljanja dizajna hrvatskih euro kovanica.
  Prijelaz u 2022. na vrh
 • 2021.
 • Najveći team ikada u Streaming.HR-u

  Porast tima u 2021. omogućio je produkciju zahtjevnih projekata na čak 5 lokacija istovremeno, uz prvoklasnu kvalitetu opreme i stručnjaka na svakom od njih. Uz standardnu postavu, za ovakve situacije na raspolaganju imamo dovoljan broj vrhunskih suradnika kako bismo svim klijentima isporučili kvalitetnu uslugu na koju su već navikli.
  Rujan 2021. na vrh
 • Nastavljamo nizati nagrade

  Naš live stream bio je dio još jedne kampanje nagrađene “Cannes Lion”-om, ovaj put u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey. Najveća nagrada u digitalnom marketingu dodijeljena je za kampanju Untouched by Light. Nešto kasnije, kampanja je nagrađena i na ADC Awards, sa “Golden Cube” u dvije kategorije. (link)

  Lipanj 2021. na vrh
 • Kompleksna TV produkcija iz 6 izbornih stožera

  Našim partnerima smo okupirali dio redakcije i omogućili kompletnu TV produkciju u studiju tijekom dva kruga lokalnih izbora. Streaming.HR ekipa u režiji, u studiju, na terenu, omogućila je neprekidno uživo detaljno izvještavanje iz svih važnijih stožera diljem Hrvatske.
  Svibanj 2021. na vrh
 • Iz online u hibridne evente

  Novi trend u event industriji: hibridi. “Neki govornici će biti na lokaciji, a neki online, možemo ih sve vidjeti u prostoriji”; “Mogu li online gledatelji sudjelovati u panelu?” - Samo su neki od upita naših klijenata početkom 2021. godine. Odgovor je uvijek bio DA - klijenti su sada masovno došli u naš svijet real-time video interakcije.
  Proljeće 2021. na vrh
 • Nova poslovnica u Zagrebu

  Uz konstantan rast Streaming.HR tima, raste i potreba za dodatnim prostorom u glavnom gradu RH. Poslovnicom otvorenom na atraktivnoj lokaciji u Matrix Office Parku, dodatno smo unaprijedili suradnju s klijentima na području Zagreba.
  Ožujak 2021. na vrh
 • Doktorirali smo medicinske kongrese

  Edukacije medicinskih stručnjaka, od kojih neke tehnički vrlo izazovne, zahtijevale su najboljeg video providera. Upravo zato Streaming.HR stoji iza produkcija najvažnije europske konferencije o artritisu, najvećeg oftalmološkog kongresa sa sudionicima iz 34 države diljem svijeta, internacionalnog kongresa estetske kirurgije, prestižnog kardiološkog kongresa, skupštine europskog pedijatrijskog saveza, svjetski poznatog kongresa radiologa i mnogih drugih u zdravstvenoj industriji.
  Veljača 2021. na vrh
 • 2020.
 • Najveći potres u povijesti RH pogodio je i Streaming.HR

  Ostat će zapamćenih nekoliko neizvjesnih mjeseci za našu poslovnicu u Petrinji, ali čak ni razoran potres katastrofalnih posljedica nije zaustavio naš odlučni tim. Hrabro smo koračali kroz ruševine i stvarali povijesno važnu arhivu video materijala kulturne baštine porušene Petrinje.
  Prosinac 2020. na vrh
 • Livestream za The New York Times, Washington post, Der Spiegel…

  Prvo vino na svijetu koje se proizvodi, prodaje, kuša, a i čije se predstavljanje svijetu uz našu pomoć uživo prenosi - u potpunom mraku. Imali smo zadovoljstvo sudjelovati u ovom nezaboravnom eventu i omogućiti najvećim svjetskim medijima VIP video pristup.
  Listopad 2020. na vrh
 • Prvo online glasanje u Hrvatskom saboru

  Upisali smo se u povijest Hrvatskog sabora omogućivši glasanje dislociranih zastupnika putem online video veze. Nešto kasnije smo osigurali i online sudjelovanje zastupnika u saborske rasprave. Za Streaming.HR možda načelno rutinski, ali ipak povijesni zadatak.
  Rujan 2020. na vrh
 • Prvi klijent s kineskog tržišta

  U suradnji s kineskom turističkom zajednicom, streamali smo uživo predstavljanje hrvatske metropole na kinesko tržište. Deseci tisuća ljudi pratilo je naš prijenos putem najpopularnije kineske aplikacije za turistička putovanja, koja btw, nema prijevod na engleski. Nikakav problem za nas poliglote 😉
  Kolovoz 2020. na vrh
 • Aktivni i za vrijeme najveće svjetske pandemije

  Streaming.HR već godinama poslovanje odvija putem interneta. Za vrijeme COVID-19 pandemije, mi nismo stali. Naprotiv, još smo jače razvijali online usluge, organizirali kompleksne kongrese s tisućama sudionika, sastanke u 360° virtualnom svijetu, pa čak i online sjednice Vlade Republike Hrvatske. (link)
  Ožujak 2020. na vrh
 • Prvi streaming predsjedničke inauguracije

  Prvi puta u povijesti, uživo s Pantovčaka, omogućili smo prijenos svečane inauguracije predsjednika Republike Hrvatske na službenu Facebook stranicu. (link)
  Veljača 2020. na vrh
 • 2019.
 • Projekt razvoja poslovanja

  Uložen trud i znanje još jednom su nagrađeni kada je projekt Streaming.HR-a prepoznat od strane europskih institucija i ocijenjen maksimalnim brojem bodova na natječaju.
  Prosinac 2019. na vrh
 • The Pretenders - Live!

  The Pretenders, punk rock bend koji je uvršten u Rock’n’Roll Hall of Fame, nastup je obogatio i bogatim live prijenosom za sve osobe koje nisu mogle pristupiti događaju. Live stream je omogućio Streaming.HR, naravno.
  Studeni 2019. na vrh
 • Madrid, Dublin, Prag, Lisabon, Sofija

  U sklopu nove međunarodne kampanje, naši videografi nastavljaju obilaziti europske metropole. Rezultat: producirali smo desetke video prezentacija za dugogodišnjeg klijenta i prešli gotovo 12 tisuća kilometara u 45 dana.
  Veljača-ožujak 2019. na vrh
 • Prvi hrvatski show za influencere i YouTubere

  “Znaš il’ padaš” - serijal od 8 epizoda, prvi takav u Hrvatskoj, kompletno u režiji Streaming.HR-a. Od audio i video usluga, live javljanja gledatelja, komunikacije s moderatorima, do cijele logistike produkcije - bez greške smo orkestrirali mladim nadama YouTubea.
  Studeni 2019. na vrh
 • 2018.
 • Zoom before it was cool

  Online konferencije i pojam Zoom webinara neki su upoznali tek uslijed pandemije. Mi smo dotad već uspješno realizirali nebrojeno mnogo projekata upravo putem Zooma, a -striktno komercijalno- prvi put za farmaceutsku kompaniju AbbVie, krajem 2018. godine.
  Studeni 2018. na vrh
 • Svjetsko nogometno prvenstvo

  Za vrijeme nogometnog ludila 2018. smo producirali i streamali live komentiranje utakmica na društvene mreže. Celebrityji su prenosili atmosferu navijača, a cijela kampanja je bila više nego uspješna, uz rekordnu gledanost i engagement na društvenim mrežama.
  Ljeto 2018. na vrh
 • 360° live stream za Hrvatski Telekom

  Hrvatski Telekom je tražio, mi smo omogućili - interaktivnu press konferenciju u 360° view-u, prvu takvu u Hrvatskoj. Svim gledateljima je bio omogućen pristup putem Facebooka, te su u real-time prostoru prisustvovali kao da sjede u prvom redu. (link)
  Travanj 2018. na vrh
 • Naš CEO: speaker na EU konferenciji u Brusselsu

  Na međunarodnom kongresu u Brusselsu, Streaming.HR se, osim pružanja all-inclusive video usluge, našao i u ulozi predavača. Naš je CEO bio pozvan održati radionicu na kojoj su ostali europski uglednici naučili nešto o video tehnologiji i streaming mogućnostima.
  Veljača 2018. na vrh
 • 2017.
 • 11. Svjetsko prvenstvo za Streaming.HR

  Kao već iskusni stručnjaci za prijenos sportskih događaja, U Ljubljani smo uspješno producirali i streamali kompletno FIVB U23 Svjetsko prvenstvo u odbojci za žene.
  Rujan 2017. na vrh
 • Europska turneja

  U nešto manje od 3 mjeseca, naš tim videografa je prošao Europu uzduž i poprijeko za klijente koji su prepoznali našu kvalitetu i van granica RH. Nakon snimanja u Brusselsu, Bukureštu, Cipru, Beču, Butt of Lewisu i Amsterdamu, vratili smo se bogatiji za još jedno terensko iskustvo i producirali desetke kratkih dokumentaraca.
  Ljeto 2017. na vrh
 • Iz Washington D.C.-a se odlučili za nas

  Međunarodni monetarni fond je 2017. organizirao do tada najbitniji njihov događaj u Hrvatskoj, a upravo Streaming.HR je bio angažiran za kompletnu video produkciju i prijenos uživo.
  Srpanj 2017. na vrh
 • Globalni div MCI

  Naše usluge je zatražila i renomirana agencija MCI, u Madridu, na kongresu s preko 16.000 sudionika. Streaming.HR pokrivao je cijeli događaj foto i video uslugom, a premijera filma u našoj produkciji održala se na video zidu od 40 metara.
  Lipanj 2017. na vrh
 • Suradnja s BBC producenticom

  U Londonu smo realizirali serijal dokumentarnih filmova "Don’t Delay, Connect Today", u okviru globalne kampanje osvještavanja o artritisu. Naš je tim bio vođen od BBC producentice Julie Dawson-Wills i svjetske agencije Ketchum.
  Lipanj 2017. na vrh
 • Profesori iz Streaming.HR-a

  Prepoznavanje kvalitete naših usluga dovelo je do poziva da dio znanja i prenesemo. U sklopu međunarodne konferencije, u Lisabonu smo održali edukaciju pod nazivom “How to make a good video”.
  Veljača 2017. na vrh
 • 2016.
 • Uživo prijenosi i za HRT

  Da produkcija Streaming.hr-a odgovara čak i visokim TV standardima potvrđeno je prijenosom uživo na HRT (finale odbojkaškog kupa).
  Prosinac 2016. na vrh
 • Spektakl u Dubaiju

  Streaming.hr je bio pozvan u UAE pomoći video produkciju i live stream znanstveno-fantastične, prve svjetske utrke dronova. Rame uz rame s velikim kompanijama iz doslovno cijelog svijeta. (link)
  Ožujak 2016. na vrh
 • Nagrađeni s "Cannes Lion"

  Realizirali smo ‪live‬ ‪streaming‬ i ‪video‬ support za Imago, za kampanju klijenta Jana, nagrađenoj Lavom u Cannesu. Na prestižnom Festivalu kreativnosti prijavljeno je bilo preko 43.000 radova, a do tada ova nagrada niti jednom nije bila osvajana u Hrvatskoj (link).
  25.6.2016. na vrh
 • Posloženo interno uređenje

  Streaming.HR je krajem ljeta završio unutarnji preustroj, riješio interne izazove i sistematizirao management. Dovelo je to do hvaljeno bolje komunikacije prema eksternim subjektima, do jasno postavljenih principa djelovanja i efikasnijih unutarnjih procesa. Streaming.HR razvija i zastupa (isključivo) kompanija Super Digital d.o.o., što poznatom Vam brendu sve ovo vrijeme omogućava pravilan razvoj.
  Q3 2016. na vrh
 • Streaming.hr čak i u EU parlamentu

  Od 2016. kvaliteta Streaming.hr-a biva sve više prepoznata i na europskom tržištu. Uspješno su realizirani višebrojni projekti za klijente u Austriji, Njemačkoj, Slovačkoj, Belgiji, Portugalu, Španjolskoj... Povrh toga, naša je video produkcija od strane inozemnog klijenta bila angažirana za višednevno snimanje u Europskom parlamentu u Brusselsu.
  tijekom 2016. na vrh
 • Profesionalna studijska snimanja

  Početkom 2016. godine dogradili smo ponudu uslugama snimanja u video studiju, ispred zelenog platna i uz pomoć modernih tehnologija.
  tijekom 2016. na vrh
 • 2015.
 • Povijesni 1. stream nogometne reprezentacije

  Iz Varaždina smo realizirali prvi stream nogometne reprezentacije u povijesti. Bila je to utakmica odigrana u Varaždinu Hrvatska - Gibraltar. Nakon što je propao dogovor HNS-a i HTV-a ekskluzivni prijenos je bio vidljiv zahvaljujući Streaming.hr-u.
  7. LIP 2015. na vrh
 • Novi ured

  Godinu 2015. ćemo pamtiti između ostalog i po selidbi u novi ured u sklopu kojeg je, osim kancelarijskog dijela, instaliran moderni studio sa zelenim platnom, naprednim lightom i drugim rješenjima potrebnim za proizvodnju vrhunskog videa. Prva od naših selidbi u opremljenije, praktičnije prostore i početak zajedničkog rada u uredovno vrijeme.
  SIJEČANJ 2015. na vrh
 • Novi, moderan website

  Lansirali smo novi website koji name je instantno donio odlične kritike i precizniju prezentaciju usluga. Toliko dobar website da su ga kasnije (neuspješno) pokušali kopirati i neki streaming pokušaji.
  22. VELJ 2015. na vrh
 • Doktorirali odbojku

  Često smo se družili s odbojkašima i odbojkašicama. Producirali smo TV signal s utakmica reprezentacije u Europskoj ligi za CEV. Streamali smo završni turnir regionalne MEVZA lige. I više nego uspješno, na zadovoljstvo FIVB-a realizirali veliku TV produkciju Grand Prixa iz Poreča. Signal je preuziman u 4 države, a u video timu bilo je 17 ljudi, 8 kamera, mreža 15 mikrofona, 7 m kran, itd., itd., itd...
  tijekom 2015. na vrh
 • UEFA: međunarodni TV prijenos

  Prvi TV prijenos neke utakmice iz UEFA-inog natjecanja. Za velikog klijenta producirali smo utakmicu kvalifikacija za Europsku ligu FK Sutjeska Nikšić (MNE) vs Debrecen VSC (HUN).
  9. SRP 2015. na vrh
 • Ponovno u Južnu Ameriku

  Nakon uspješno realiziranog projekta u Brazilu 2013., ponovno smo bili pozvani na južnoamerički kontinent. Putovali smo 40+ sati u Argentinu gdje smo iz dva grada (Resistencia i Corrientes) tijekom 12 dana uživo streamali s FIVB Svjetskog U19 prvenstva za odbojkaše.
  14.-26. KOL 2015. na vrh
 • Bujna 2015.

  U spisima pod "2015." ostat će livestream s višednevne medicinske konferencije u Dublinu, promo video za FIBA Trophy Tour, višednevno snimanje za talijanske naručitelje iz kojih materijala je nastao dokumentarac, ispred naših kamera Massimo, Bralić, Colonia, Vatra, Jajo Houra, Stream Miss Universe Hrvatske i s Miss Universe Slovenije, dopuna liste zvučnih klijenata s imenima Podravke, Cibone, juniorske Lige prvaka za juniore (Dinamo i Arsenal, Olympiakos, Bayern). produkcija koncerta klapa emitiran u programu CMC-a, itd, itd.
  2015. na vrh
 • 2014.
 • TV produkcija za FIVB

  Londonska medijska agencija i HOU odabrali su Streaming.hr za "host broadcastera" World Grand Prixa u Poreču. Kompleksna TV produkcija pod nadzorom britanskog producenta i po strogim FIVB pravilima, proizvela je međunarodni HD signal na satelitu dostupan TV postajama u svijetu.
  1.-3. KOL 2014. na vrh
 • Glamur i prestižni eventi

  I u 2014. godini vodeći modni, social i luksuzni eventi u Adriatic regiji (Hippy Garden, Cosmopolitan L, ranije Cro A Porter...), za video support angažirali su samo www.Streaming.hr. Naš je brand počeo sve jače biti vezan uz classy klijente, premium uslugu, glamur i profinjeni stil.
  Jesen 2014. na vrh
 • Prvi HQ stream iz SEHA lige

  2014. označava godinu u kojoj je Streaming.hr prvi izveo visoko-kvalitetni internetski prijenos uživo s rukometne SEHA lige. Po prvi put utakmica CO Zagreb - Meshkov producirana je uz pomoć 5 kamera, krana, u High Definition, s animiranim grafikama, komentatorom i svim drugim karakteristikama HQ streaminga.
  25.2.2014. na vrh
 • Mobilni uplink [streaming servis]

  Odgovarajući na stvarne potrebe tržišta, Streaming.hr u najboljem trenutku odlučuje ponuditi i uslugu mobilne veze na Internet. Sofisticirano satelitsko rješenje koje omogućava brzine do 20/10 Mbps potpuno je automatizirano te iskoristivo i na najzabačenijim lokacijama.
  Ožujak 2014. na vrh
 • VfB Stuttgart, FC Valencia...

  Da u Hrvatskoj kvalitetu dostatnu traženja vrhunskih klubova posjeduje Streaming.hr, potvrđeno je tijekom ljeta kada smo producirali i uživo prenosili utakmice nogometnih klubova iz Bundeslige, La Primere, viceprvaka Danske, Red Bulla, itd., itd...
  srpanj/kolovoz 2014. na vrh
 • EU, Švicarska, UN...

  Na listu velikih klijenata koji su za visoko-kvalitetni live video prijenos tražili upravo Streaming.hr, dodalo se u nekoliko navrata sredinom 2014., predstavništvo Europskog parlamenta u Hrvatskoj, nešto kasnije Europska komisija, u međuvremenu i UN-ov FAO EuFMD, švicarski Eular....
  Svibanj 2014. na vrh
 • Kvalitetu Streaming.hr-a spoznali i mediji

  Do kraja 2014. lista priča, članaka i spomena Streaming.hr u medijima poprilično je nabujala: Večernji list, intervju pod naslovom "Prenose i za Bundesligu" (link), poslovni tjednik Lider u objavi čiji uvod glasi "...Streaming.hr učvrstio položaj najboljeg u regiji" (link), prilog na nacionalnoj TV (link), e-Hrvatska, intervju za HTV i druge hrvatske TV kuće, članak u specijaliziranom prilogu o MICE poslovnog tjednika Lider.

  Pamtimo razgovor za Limun.hr i portal vodećeg poslovnog tjednika Lider, prilog poslovnog časopisa Business.hr, intervju za newsletter i objavu na portalu Poslovni turizam (link), prilog u sportskom dijelu regionalnog tjednika "7Plus". Intervju za poslovni portal Poslovni puls (link), članak na poslovnom portalu Poslovni puls (link), članak u Sportskim novostima (SN) o projektu na vaterpolskom EP u Nizozemskoj...

  - 2014. na vrh
 • 2013.
 • Vlastito reportažno vozilo

  Nastavljajući podizati kvalitetu usluge, od sredine 2013. Streaming.hr nudi TV razinu video produkcije. S novim, vlastitim reportažnim vozilom! Od tog trena producira se iz kompletno digitalnog, full HD vozila s do 11 kamera, građenog kompletno na SDI tehnologiji.
  Q3/2013. na vrh
 • Lista velikih klijenata nastavlja rasti

  Kada se traži kvaliteta angažira se Streaming.hr. Osnažio je to u 2013. novi veliki klijent, gigant Coca-Cola za kojeg smo producirali i streamali poslovni forum u okviru obilježavanja 45. obljetnice neprekinutoga poslovanja u Hrvatskoj.
  25.9.2013. na vrh
 • Oliver, Severina, Opća opasnost, Rozga...

  Ideju o streamingu muzička su događanja učestalije počela prihvaćati tijekom 2013. Tako su Streaming.hr-om pokriveni bili Severina, Opća opasnost, Jelena Rozga, Neno Belan, Marijan Ban, Bosutski bećari, Oliver, pa čak i dirigenti u KD V. Lisinski. Ukratko: i u ovoj, glazbeno-umjetničkoj sferi, svi vodeći akteri odabiru - Streaming.hr.

  2013. na vrh
 • Angažirani čak i u Brazil

  Nekoliko godina ranije izašli smo izvan hrvatskih granica, a u 2013. po prvi puta i izvan europskih okvira. Nakon Turske, Nizozemske, Austrije... Streaming.hr je bio pozvan u Brazil radi streaminga svjetskog prvenstva u odbojci (FIVB Volleyball U23 WCH).
  Listopad 2013. na vrh
 • Ashley Colburn

  Streaming.hr je pobijedio sve konkurente za video praćenje još jednog posjeta Ashley Colburn Hrvatskoj. Čitavog rujna duž obale u sklopu TOURISTAR.TV road-showa, upravo je naš tim pružao video i audio usluge ovoj poznatoj američkoj TV producentici, dobitnici Emmyja.
  Rujan 2013. na vrh
 • 2012.
 • Prvi stream košarkaške reprezentacije

  Streaming.HR je zaslužan i za prvi stream hrvatske košarkaške reprezentacije. Prvi se live web prijenos seniorske repke dogodio u Osijeku: dvoznamenkasto brojan Streaming.HR tim po FIBA-inim je TV zahtjevima producirao pobjedu nad Švicarskom (85:60).
  26.7.2012. na vrh
 • Prijelaz na (full) HD produkciju

  Po prvi je puta Streaming.hr producirao u High Definition rezoluciji u svibnju mjesecu sada već jako davne 2012. Time je postao prilično smo sigurni u regiji prvi stream-servis koji je "prešao na HD". Bio je to napredni potez na koji se čak i mnogo zvučnije TV produkcije još dugo nisu bile odlučile.
  5.-6. Svi 2012. na vrh
 • Nizozemska: Streaming europskog prvenstva u vaterpolu

  LEN-ov vaterpolski event i prvo europsko prvenstvo u inozemstvu upisani su u Streaming.hr rokovnicima na stranici "siječanj 2011." Angažman je uključivao stream većine utakmica EP-a i slanje video materijala za SPTV. Hrvatska reprezentacija nije se proslavila ali su mediji hvalili odličan posao hrvatskog streaming tima u dalekom Eindhovenu.
  16.-29. Sij 2012. na vrh
 • Ugovorni partner HNK Hajduk

  U dogovoru kojeg je dio medija nazvao povijesnim, HNK Hajduk i Streaming.hr postaju stream partneri. Ugovorni odnos se odnosi na ekskluzivno pravo na prijenose uživo, a uključuje video produkciju i online naplatu prije pristupa streamingu nogometnih utakmica.
  27.11.2012. na vrh
 • 2011.
 • Povijesni, prvi live stream HNL klubova

  Streaming.hr je prvi streamao utakmicu dvaju HNL klubova. Bilo je to na proljeće 2011., u vrijeme dok je za mnoge streaming značio "3 uzastopne fotografije u rapid modu." U suradnji s modernom PR agencijom "Pozitiva" produciran je i iz Vinkovaca streaman kup susret Cibalia‬- Varaždin (1:0).
  5. Tra 2011. na vrh
 • Prvi "Plati-pa-gledaj" video streaming

  Iz zagrebačkog hotela Esplanade, kasnije čestog domaćina Streaming.hr video projekata, realiziran je u Hrvatskoj prvi Pay-Per-View web prijenos uživo. Za Danca Michaela Leandera streamali smo i naplaćivali pristup live videu s njegovog predavanja o e-mail marketingu.
  23.3.2011. na vrh
 • Prvo od 9 što europskih što svjetskih prvenstava

  Na European Beach Handball Championship hrvatske su reprezentacije osvojile zlata, a Streaming.hr je podučio kako se rade i pokazao kako će se ubuduće raditi web prijenosi rukometa na pijesku. To smo ljeto, s vrućeg pijeska u Umagu, za HRS i EHF tijekom deset dana producirali i streamali sve utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji.
  30.6. - 9.7.2011. na vrh
 • Najbolji hrvatski startup

  Prvi u nizu priznanja za kasnije višestruko nagrađivani Streaming.hr, stigao je u veljači 2011. u vidu proglašenja "Najboljim hrvatskim web startupom":

  "... Samo par dana prije održavanja sajma Web industrije imamo pobjednike. Nezavisni ocjenjivački žiri u sastavu Davor Maričić, Miroslav Varga, Dalibor Marijanović i Mihovil Barančić... ocijenio sve prijavljene za natječaj startUPweb 2011 ocjenama od 1 do 5, te smo izračunali primjenom aritmetičke sredine rang ljestvicu svih prijavljenih, pa i pobjednike natječaja! Pobjednici ovogodišnjeg natječaja čine sljedeći prijavljeni projekti:
  1. Najbolji od najboljih - Streaming.hr..."

  Kasnije se niska nastavila srebrnom plaketom na međunarodnom sajmu inovativnosti INOVA 2011., proglašenjem jednom od najbolje 4 nove usluge u hrvatskom poslovnom turizmu by HGK & CBTour, prilozima na nacionalnoj TV, itd., itd...
  9.2.2011. na vrh
 • 2010.
 • Poslovni all-in

  Sve ulaze s prvih mikro-projekata, pojačane kompletnim ušteđevinama, Streaming.HR pred kraj 2010. odlučuje investirati u bolju, profesionalnu streaming i video opremu. Podebeo svežanj novčanica mijenjali smo za alat. Jer, znali smo, njim ćemo, podočnjacima i sijedima, iskrčiti put do pozicije vodeće web video produkcije. Vjera u kapacitet ideje testirana je i na kraju pretpostavljena rizičnoj investiciji. Taj nam tren i dan danas znači važnu razvojnu točku, gledamo na nju kao na jednu od prekretnica.
  Prosinac 2010. na vrh
 • Kontinuirano praćenje odbojke

  Od 2010. pomagali smo povećati prisutnost odbojkaškog sporta u medijima. LIVE prijenosima pokrivasmo, iz kola u kolo hrvatske klubove, akciju uživo iz domaćih dvorana. Video prijenosi u ovom su petogodišnjem razdoblju uključivali streamove s finalne serije za prvaka, prvi full HD video prijenos u povijesti hrvatske odbojke, meč ženske reprezentacije Hrvatske protiv SAD-a, prijenos nastupa hrvatske muške reprezentacije na CEV-ovom turniru, streaminge iz regionalne MEVZA lige, itd., itd...
  2010. - 2015. na vrh
 • Logotip i znak Streaming.hr-a

  U završnom kvartalu 2010. odlučeno je o logotipu i znaku. Logo (tipografija) je od prvotno dizajnirane do današnje verzije dorađivana u dva navrata, dočim je znak, u obliku dvaju ovalnih strelica, zadržao svoj originalni oblik. Kasnije je za prepoznatljivu boju prihvaćena jabuka-zelena, u kombinaciji s crnom.
  Q4/2010. na vrh
 • Prve besplatne prijenose darovali košarci

  Fazu prelaska iz razdoblja testiranja prema ozbiljnijim projektima obilježavaju akcije vezane uz košarkaški sport. Paralelno i učeći i utažujući potrebu javnosti za većom medijskom zastupljenošću košarke, Streaming.hr je, najčešće volontirajući, prenosio završne turnire Kupa, PH za mlađe dobne kategorije, žensku košarku, BIBL ligu, Cibonu, Cedevitu, Zadar, mlađe hrvatske repke...
  2010 na vrh
 • 2007. - 2009.
 • Početci kojih se danas sjetimo s osmijehom

  Kao i valjda svaka spomena vrijedna ideja, Streaming.hr svoje početke veže uz garažu. U našem slučaju garažu je predstavljao jedan stari laptop, golemo i preglasno PC kućište te dvije ćudljive JVC hand-held kamere. Bio je to kolorit svih naših testnih prijenosa. U međuvremenu milijarde utrošenih sati i investirane stotine tisuća kuna konvertirali smo u vrijedno znanje, novu opremu i sofisticiranu tehnologiju. Pa se danas video producira i za TV postaje, a emitira satelitskim putem. Iz SDI potpuno digitalnog reportažnog vozila i s full HD opremom. A u vitrini, sada samo kao draga uspomena, zasluženo miruju JVC kamerice s početka paragrafa.
  2008. - 2009. na vrh
 • Prvi u Hrvatskoj specijalizirani za stream

  U Streaming.hr arhivi postoje e-mailovi vezani za prve testove i probne prijenose još iz 2007. godine (jedan od prvih partnera bio nam je kanadski CDN provider Netromedia). Te davne pisane tragove smatramo početkom prvog hrvatskog za stream specijaliziranog servisa. Projekta koji je zadržao primat na području i izrastao u profesionalnu video produkciju.
  1. VELJ 2007. na vrh
 • Faza testiranja, razdoblje učenja

  Prve godine Streaming.hr tim je, planirano, trošio na probne streamove i učenje. Prikupljala su se vrijedna iskustva o audio i video opremi, o ponašanju tehnologija u određenim uvjetima te o (najčešće nedostatnim) brzinama linkova prema Internetu.
  2008. - 2009. na vrh
 • Krenuli smo rano, dok je Hrvatska tek saznavala za pojam "streaming". Iz znatiželje, vođeni ambicijom, obrazujući buduće klijente o benefitima streaminga, hrvajući se sa sporim internetskim vezama i krčeći put jednoj novoj usluzi, za nas već i tada neupitnog kapaciteta.
  2007. - 2008. na vrh
 • O nama u nekoliko rečenica