Za prikaz sadržaja molimo rotirajte Vaš uređaj.
Mi smo

u Hrvatskoj jedina za web video specijalizirana streaming tvrtka. Video i audio usluge, tehnički partner za važne događaje.

#FunFact1

Jeste li znali da je Streaming.HR realizator 1. streama hrvatske nogometne reprezentacije, da je producirao 1. stream košarkaške reprezentacije i 1. live video prijenos uživo iz HNL-a.

flipbox-fixed HTML
Front Title
Front Side Text Description
Back Title
Back Side Text Description
Mi smo

kompanija s projektima diljem EU, na čak 3 kontinenta, na 9 što svjetskih, što europskih prvenstava, odabrana od UN-a, Coca-Cole, IMF-a, prestižnih UK i švicarskih agencija.

#FunFact2

Kada čujete kako smo bili angažirani diljem Europe, onda mislimo na stvarno dug niz europskih gradova: London, Madrid, Amsterdam, Dublin, Brussels, Lisabon, Köln, Beč, Izmir...    

Ali mi nismo

Nismo opcija za “tri ponude pa uzmi-najjeftinije”. Pristupaju nam klijenti koji već znaju kako žele stvarno profesionalnu, Streaming.HR uslugu.

#FunFact3

Ispred naših kamera bile su svjetski znani: predsj. EU parlamenta Roberta Metsola, V. Zelenski, Nancy Pelosi, dir. MMF-a Christine Lagarde, princ Dubaija, premijer i predsjednici RH...

Znate li

da je Streaming.HR - prva i vodeća streaming tvrtka u Hrvatskoj. Iskustva stječemo još od 2007.! Nemjerljivo ni s kim u RH.

#FunFact4

Naš tehničar je na produkciju u argentinskom Chacu 10 dana putovao (hotel-dvorana) pod vojnom pratnjom! Bez obzira na nimalo uobičajene radne uvjete, uslugu smo i taj put uredno isporučili! 

Streaming.HR će

Vam organizirati razglas, pozornicu, rasvjetu, video zid i tehnički provesti čitav event. Povrh toga producirat ćemo video pregled Vašeg eventa - filmske kvalitete. 

#FunFact5

U Dubaiju smo producirali i streamali 1. svjetsku utrku dronova. Princ Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum je poželio vidjeti tko na svijetu najbolje vozi dron, a nagradu od 1 mil. $US odnio je tada 15-godišnji Luke iz UK!

Mi smo

višestruko nagrađivana kompanija. Od 2011. i “Najboljeg startupa”, do dva naša streama nagrađena čak Lavovima u Cannesu (2016. i 2021.)!

#FunFact6

Isporuka usluge na najsjevernijem dijelu Škotske je uključivala let avionom, trajekt, najam auta, vožnju lijevom stranom i jurnjavu otokom, živopisnim krajolikom, među ovcama, sve do rta Butt of Lewis!

Znano je da

u Hrvatskoj samo Streaming.HR stvarno raspolaže i najmodernijom live streaming opremom i najvećim iskustvom za premium web video.

#FunFact7

Na zadovoljstvo agencije IMG media, čak 18 streamingovaca sudjelovalo je u zahtjevnoj TV produkciji FIVB World Grand Prix-a. Rezultat: TV prijenos s takerima iz Južne Amerike i Europe. 

Mi smo

profesionalci za video na eventima. Klijenti biraju Streaming.HR za važne projekte – kada trebaju ozbiljan pristup i kompletnu uslugu.

#FunFact9

Naša streaming tvrtka počela je, sada se sjetimo uz osmijeh, na prastarim kamerama, kupljenim jutro uoči iznenada dogovorene produkcije. A posebno pamtimo jedan fotoaparat koji je kao medij za pohranu fotografija koristio - diskete!

Već znate mi nismo

tamo neka družina, koja inače radi drugi posao ali se zbog korone usput išla podučiti streamanju. Angažirajte ipak profesionalce: sačuvat ćete si i vrijeme, i novac, i živce.

#FunFact10

Bazu naše produkcije pogodio je razorni potres od 6.2 po Richteru! Prošli smo i taj izazov, a ekskluzivne snimke uredskih nadzornih kamera od tog 29.12.2020. tražila je čak i nacionalna TV.

Ove web stranice koriste tzv. “internetske kolačiće” (cookies) kako bismo Vam omogućili bolje iskustvo korištenja. Više o kolačićima možete saznati klikom na “Politika privatnosti“. Kliknite na “Prihvaćam kolačiće” ako se slažete i želite nastaviti koristiti ovu web stranicu.