Za prikaz sadržaja molimo rotirajte Vaš uređaj.

Live streaming Zagreb. Hrvatska. I šire.

Video usluge, studio i live streaming u Zagrebu, u cijeloj hrvatskoj i šire - u Europi

Bliži se Vaš event, a Vi još uvijek googlate live streaming Zagreb i tražite pouzdanog video partnera?  Mi smo mobilna video produkcija i rado ćemo sastaviti ponudu prilagođenu Vašem eventu.

Streaming.HR je tvrtka specijalizirana za live streaming i video produkciju, a koristeći naša iskustva i modernu opremu, Vaš event ćemo podignuti na višu razinu (a Vas osloboditi stresa od tehničkih problema).

Mobilni smo tim pa ćemo video studio potpuno prilagođen Vašim potrebama postaviti na bilo kojoj lokaciji: Zagreb, Split, Osijek, Opatija, Dubrovnik, u cijeloj Hrvatskoj i Europi. Kombinacije usluga su brojne: live streaming, snimanje videa, fotografiranje eventa, montaža promo videa, tehnička podrška… za sve to može Vam biti odgovoran samo jedan izvođač. Ovo će Vam olakšati komunikaciju, smanjiti količinu posla oko raznih potraga i testiranja.

Angažirajte nas ako želite dobavljača za prijenos konferencija, organizaciju višednevnih kongresa, planiranje eventa – bilo online, hibridnih ili uživo, po principu „ključ u ruke“. Naši stručnjaci pobrinut će se za baš sve što vam treba: scenografija, rasvjeta, vrhunska audio i video oprema, backup rješenja za nepredviđene situacije (koje klijenti ipak uvijek dožive). Streaming.HR stručnjaci će Vam pružiti kompletnu tehničku podršku.

Najam video opreme, internetskog rješenja, s ili bez operatora – znano je kako (samo) Streaming.HR u Hrvatskoj raspolaže sa stvarno kvalitetnom streaming opremom, hardwareskim enkoderima, high-end kamerama poput Sony FX9. Oprema i know-how kakvu Vaš event treba ako ne želite riskirati da negdje drugdje platite – ustvari blamažu. Javite nam se s opisom potreba, a naši ugodni kolege predložit će Vam najbolju kombinaciju usluga.

O vrhunskoj razini Streaming.HR usluge govore renomirani klijenti i uspješno realizirani kompleksni projekti, kao i nagrade na svjetski priznatim manifestacijama. Između ostalog, zadovoljni klijenti na nacionalnoj i međunarodnoj razini ono su što izdvaja našu uslugu od bofl robe i usputnih stream-pokušaja.

Usluge naručite preko jednog dobavljača, preko Streaming.HR-a: tako ćete si uštedjeti vrijeme, novac i živce, a Vaš će event biti tehnički besprijekorno izveden. S razlogom je upravo naša usluga najtraženija na tržištu kada produkcija nema alternativu nego izgledati besprijekorno. Javite nam se za ponudu i rezervirajte svoje datume na vrijeme.

Live streaming konferencije

All-inclusive video produkcija konferencije, live streaming, LED screen

Hibridni eventi, live streaming Zagreb

Green screen, video produkcija i dizajn prostora

Video snimanje, montaža videa

Tehnička podrška, video produkcija, LED screen, editiranje videa, audio razglas

Mobilni internet, satelitski uplink

Live streaming Zagreb, Hrvatska

Video usluge, live produkcija, streaming Zagreb, Hrvatska

Spajanje udaljenih govornika, live streaming Zagreb

Studio najam, live streaming, video produkcija

Zagreb LIVE stream, promo video

Fotografiranje eventa, live streaming

Kompleksna video produkcija, multiroom live streaming

Organizirate online event? Izbjegnite blamažu, angažirajte stručnjake. Četiri glavna izazova koja ćete vjerojatno susresti: 

1. Prilagodba – prijelaz na nepoznato

Nisu svi iskusni u organizaciji online evenata, a trenutna situacija je mnoge organizatore prisilila da svoje aktivnosti presele u virtualni svijet. Dodatno otežavajući faktor je i manjak vremena za takvu prilagodbu.

Rješenje: Na kraju, najefikasnijim se pokazalo angažirati tim stručnjaka. Osim što će Vam uštedjeti vrijeme i riješiti probleme koje možda sami ne biste mogli, odradit će svu tehničku pripremu i ponuditi iz sličnih iskustava kvalitetna rješenja.

2. Kvaliteta sadržaja

Postavlja se pitanje kako online konferencija uopće može kvalitetom parirati konferenciji uživo, držati pažnju sudionika i poticati njihovo aktivno sudjelovanje.

Rješenje: Sudionicima je potrebno pružiti dinamičan i interaktivan sadržaj, networking makar i u prilagođenom, online obliku. Streaming.HR nudi platformu koja pokriva sve ove potrebe, a dodatno nudi i opcije naplate sadržaja, oglasnog prostora za sponzore događaja kao i mnoge druge opcije koje svima dostupne ili besplatne platforme za široku upotrebu nemaju.

 

3. Oglasni prostor

Prilikom konferencija i velikih događaja, pokroviteljima se na brojne načine može uzvratiti njihova podrška, no kako to učiniti kada se cijeli događaj odvija putem Interneta?

Rješenje: Pokroviteljima omogućiti širenje za njih važne poruke, ali na način da to u prevelikoj mjeri ne odvraća pažnju sudionika. Streaming.HR već godinama svojim klijentima nudi interaktivna multimedijalna rješenja za online marketing prilikom webinara, konferencija, zabavnih evenata i sličnih događaja.

 

 

 

4. Tehnički problemi

Možda i najveća briga svakog organizatora su tehničke poteškoće koje se mogu dogoditi prije i tijekom online eventa. Kako nadomjestiti slabu internetsku vezu, što ako ton nije dobar ili što učiniti ako postojeća oprema odjednom prestane funkcionirati?

Rješenje: Rizik blamaže pred velikim brojem gledatelja najsigurnije je izbjeći, opet, stručnom korisničkom podrškom. Korisnička podrška Važna je ne samo sudionicima, gledateljima online eventa, nego i organizatorima, samoj produkciji događaja. Da biste izbjegli stres, a priskrbili si pohvale na račun eventa, potrebna Vam je, jednostavno, visoko kvalitetna oprema i iskustvo stručnog tima.

Video produkcija i projekcija Streaming.HR tehnika na eventima

Ove web stranice koriste tzv. “internetske kolačiće” (cookies) kako bismo Vam omogućili bolje iskustvo korištenja. Više o kolačićima možete saznati klikom na “Politika privatnosti“. Kliknite na “Prihvaćam kolačiće” ako se slažete i želite nastaviti koristiti ovu web stranicu.